Makarella

Виробництво

Макаронні вироби ТМ Makarella виготовляються на високотехнологічному обладнанні італійської фірми «Braibanti».

 

Потужність виробничої лінії становить 1600 кг на годину.


Процес виготовлення макаронних виробів повністю комп’ютеризований. Виробництво являє собою єдиний технологічно вивірений процес: від підготовки сировини до упаковки продукції, на основі кращих світових стандартів.

 

Висока якість макаронних виробів досягається завдяки використанню у виробництві борошна вищого ґатунку з високим вмістом клейковини, пом’якшеної води, яка проходить складний процес очистки і фільтрації на сучасному американському обладнанні фірми «Calligan». Та завдяки застосуванню глибокого вакуумування в тістовій камері та високотемпературних режимів сушіння(технологія «турбо терматик»).